viernes, 7 de octubre de 2011

Pintxos yakitori

Aquesta recepta és japonesa y a qualsevol restaurant japones que anem, la demanem!
Ara ens tocava fer-la a nosaltres no?


Ingredients:
2 pernilets de pollastre
4 xampinyons o be si teniu alls tendres millor.
4 o 6 broxetetes
4 cullerades de salsa soja
4 cullerades de sake ( ho podeu substituir per vi blanc)
2 cullerades de mirin ( vinagre japonès)
3 cullerades de salsa tonkatsu ( la pots trobar a qualsevol supermercat japonès)
Sal
Pebre

En una cassoleta y posem el mirin, el sake, la salsa soja i la salsa tonkatsu, deixem reduïr fins que quedi espesset.
Seguidment retirem i tallem els pernilets a daus i també tallem els alls tendres o xampinyons.
Agafem les broxetetes e intercalem un dau de pollastre 1 de xampinyó, i així succesivament.
Agafem una paella salpebrem el pollastre y dorarem les broxetes banda y banda tampoc volem que es quedin molt eixutes.
Agafem un pinzell i escampem la sala generada ja reduïda a les broxetetes i deixem reposar una miqueta.
Passats 2 minuts separem i llest per servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

calendario