Ingredients:
- 1 pollastre de pagès
- 2 o 3 escamarlans per persona
- 2 cebes
- 2 o 3 tomacons (madurs)
- 3 o 4 grans d'all
- 1 grapat d'ametlles
- alls
- pebrot
- brou.
Preparació:
- Enrossim en una cassola amb oli el pollastre prèviament tallat, els alls i el pebrot.
- Un cop ho tinguem tot ros, aparteu-ho i guardem-ho per a més tard.
- En el mateix oli, fregim els escamarlans i retirem-los.
- A continuació, posem la ceba ben picada per fer el sofregit. Quan s'enrosseixi, afegim el tomacó ratlladet i no deixem de remenar fins que tot estigui ben concentrat i tingui consistència de melmelada.
- Un cop tinguem el sofregit a punt, posem-hi els trossos de pollastre i afegim-hi aigua fins a cobrir-ho tot, rectifiquem de sal.
- Quan el pollastre ja sigui tendre, tirem els escamarlans i la picada (alls i ametlles).
Recomanació: mengeu el plat l'endemà de la seva elaboració, està molt més gustós, al haver reposat.

No hay comentarios:
Publicar un comentario