Ingredients:
Per les mandonguilles:
Carn picada de vedella i porc
2 llesques de pa sec sucat amb llet
1 all picat
Pa ratllat
Ceba tallada ben fina i "pochada"
1 ou sencer
Potetes del calamar picades ben fines
Sal
Pebre
Amassem tots els ingredients junts i quan ja estigui ben amassat començarem a fer boletes. Les enfarinem i les fregim en oli ben calent.
Les reservem.
Per a la salsa:
Calamars
Ceba
All
Llorer
Brandy
Picada: avellanes, pinyons, pa torrat, all i julivert.
Primerament saltajem els calamars sense oli per que no deixi anar aigua, els retirem i hi afegim la ceba.
Quan estigui cuinada afegim l'all i el llorer. Posem Brandy, deixem que redueixi i afegim aigua fins que arribi a bullir. Tirem la picada i posem les mandonguilles i deixem coure a foc baix fins que la salsa quedi espessa.
També hi queden bé uns quants llagostins per a decorar.

No hay comentarios:
Publicar un comentario