domingo, 25 de septiembre de 2011

Arròs xinès

Cansats dels arrossos tipics sens va ocórrer que podríem fer un mix entre l'arròs d'aquí i l'arròs xinès, això sí, res a veure amb l'arròs 3 delícies:

Ingredients:

- Una tassa d'arròs per cap.
- Espàrrecs verds
- Monjeta verda
- 1 Tomacó
- Ratlladura de gingebre, si no en teniu de fresc pot ser en pols.
- 1 ou
- 1 Ceba
- shitake o champinyons, al gust.
- 1 pechuga de pollastre.
- Sal
- Pebre
- 2 cullarades de salsa de soja.

Començarem bullint l'arròs en una olla, fins que estigui al punt, l'escorrarem en un colador y el reposarem.
Seguirem posant oli en una paella i quant estigui calent hi afegirem ceba talladeta petitona, i quan estigui un pel rossa i afegirem els espàrrecs  i les mongetes tallats a trossets.

Després hi afegirem els bolets trossejats. Mentrestant nirem fent una truita a la francesa amb l'ou en una altra paella. Un cop feta, la tallarem i la incorporarem.
Hi afagirem el gingebre, y el tomacó ratllat. ( si no teniu tomacó pot ser amb qualsevol altre tomàquet, fem servir aquest per què és molt gustós).

I afegirem el pollastre tallat a cuadradets, fins que es dori.
Hi posarem l'arròs que ja teniem bullit, afegiríem les cullaradetes de salsa soja, la sal, el pebre y deixerem enrrosir uns 5 minutets.



Finalment, el posarem en un plat i llest per menjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

calendario