Aquesta recepta és molt fàcil però es bonísima!
Ingredients:
1 pollastre
2 tomàquets
1 ceba
1cervesa
1 pebrot vermell
4 patates mitjanes
4 dents d'all
sal
pebre
1 fulla de llorer, i farigola
Preparació:
Agafarem el pollastre i el tallarem en quarts. Després el marcarem en una paella i quan estigui rós el retirarem.
En una safata de forn hi posarem una capa de patata tallada fina, nosaltres ho fem en rodanxa. A sobre, hi posarem ceba tallada en juliana y rodanxes de tomàquet.
Posarem 4 dents d'all repartits a la safata.
Posarem els trossos de pollastre a sobre, junt amb la fulleta de llorer y el suquet que havia restat d'haver marcat el pollastre.
Mollarem la safata amb mitja cervesa, salpebrarem i cap al forn.
El forn el posarem a 180 graus i quant estigui rós d'una banda el girarem i anirem mollant-lo amb cervesa per evitar que quedi ressec.

No hay comentarios:
Publicar un comentario